Digitalni marketing – efektniji i jeftiniji

Kako voditi uspešan biznis, koristeći mogućnosti koje pruža internet marketing, bila je tema prezentacije ''Društvene mreže u službi vašeg poslovanja", koju je danas u Knjaževcu organizovala Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. O ovoj temi govorio je Uroš Stanišić, direktor marketinške agencije ''Gde i kad''.

Društvene mreže polako počinju da imaju vodeću ulogu u komunikaciji s kupcima. Šta je digitalni marketing i kako  brend i kompanija mogu profitirati od društvenih mreža, kako društevene mreže poput fejsbuka, ili instagrama, mogu da pomognu unapređenju poslovanja, u Knjaževcu je govorio Uroš Stanišić, direktor marketinške agencije ''Gde i kad''.

''Digitalni marketing je trenutno najsuperiorniji vid marketinga, za preko 60 odsto jeftiniji od tradicionalnog i tri puta efektniji. Vreme je da i ovaj deo Srbije počne njime da se bavi, da koristi alate, koje su omogućili fejsbuk, instagram i ostale mreže.''

Knjaževac je poslednji grad Timočke krajine u kome je Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije organizovala ovakve prezentacije, koje vode ka osnivanju Internet marketing centra, kaže Anita Lazarević iz RARIS-a.

''Do sada smo organizovali osam prezentacija u svakoj od opština istočne Srbije. Ljudi mogu da se prijave i za radionice na kojima će se teme sa orezentacije obrađivati detaljnije.
Internet je stvorio novu mogućnost plasiranja proizvoda i direktnu komunikaciju sa kupcima. Broj njegovih korisnika, koji iz dana u dan raste, predstavlja izuzetnu šansu za razvoj biznisa, čulo se na prezentaciji u Knjaževcu.